Jurnalul unei blonde - Capitolul 11



Marti, 27.iunie.2008, ora: 12.35
Aniversare

Duminica, ne-am uitat ca de fiecare data la House impreuna cu C. si cu Toto, pana ne-a prins seara. Dupa ce ne-a lasat C. singuri ne-am vazut de giugiuleala noastra pe canapeaua din sufragerie, cica e la moda sa-i zici living, fiţe, eu asa am invatat ca se zice, asa zic.

Anyway, cand s-a facut miezul noptii m-a lasat singura cateva minute, timp in care a iesit in curte, s-a intors si s-a dus in dormitor si cand a aparut in toata splendoarea lui era in boxeri cu un trandafir rosu in gura. Spre surprinderea mea si el era genul care sarbatoreste o data pe luna, si el ca si mine decisesem ziua de 26 ca fiind ziua ce-a pus bazele relatiei noastre, fara macar sa ne fi vorbit intre noi.

Am scos si eu sampania de la rece, mi-am dat chimonoul jos, pe sub care nu aveam nimic, bineinteles, a turnat in pahare si am tinut un toast pentru cat mai multe aniversari. Si ca sa nu fiu mai prejos l-am lasat si eu pe el cateva minute si apoi l-am chemat in dormitor. Am luminat incaperea cu lumanari parfumate, am dat foc si la cateva betisoare chinezesti, am pornit aerul conditionat ca sa nu ne topim si am pus bine arma secreta.

Cand a aparut in camera l-am azvarlit in pat si l-am intors cu spatele la mine, apoi m-am suit pe el si am deschis uleiul de masaj. Mi s-a mai spus ca sunt destul de buna la a face masaj, dar voiam sa-mi incerc si abilitatile de masaj erotic, asa ca i-am intins uleiul pe tot spatele prin miscari circulare si lente, apoi mi-am coborat corpul pentru a-i masa spatele cu sanii, burtica, fundul, rostogolindu-mi corpul cu miscari de felina si apoi cu buzele. I-am sarutat incet gatul, lobii urechii, spatele, se zbatea sa se intoarca cu fata la mine pentru a ma putea atinge si el, caci probabil fierbea de nerabdare sub presiunea sarutarilor mele fara a ma lasa sarutata de el, desi m-am mentinut ferma pe pozitie cat am putut de mult, dupa zeci de minute de tachinari, a prins forta necesara de a se rasuci sub mine si chiar de a ma prinde in brate si a ma rostogoli pe pat.

Mi-a masat sanii mozoliti de ulei si se vedea ca-i facea o placere nebuna sa se joace cu ei, apoi mi-a sarutat burtica, coapsele si.... si dupa minute de preludiu in care eu am simtit placeri nebune si scantei in tot corpul am prins cu greu forta de a ma intinde spre noptiera pentru a lua prezervativul. A inteles atunci dorinta mea arzatoare si nu m-a lasat prea mult sa astept. In momentele acelea parca m-am desprins de realitate, nu stiu cand trece timpul, nu stiu unde sunt, ma scufund intr-o lume de placeri si senzatii tari (n-are legatura cu ciocolata Rom) si ma trezesc implinita, extenuata si plina de culori, cel putin asa ma simt, vie ca un curcubeu de culori.

Am adormit bineinteles unul in bratele celuilalt dupa ce am stins si lumanarile care nu se stinsesera deja si m-am trezit iar singura in pat a doua zi. Prima senzatie pe care o am de fiecare data dupa o noapte ca aia e ca iar am avut un vis frumos, dar dupa ce ma uit in jurul meu vad dovezile clare ale noptilor ”salbatice”. Am mai lenevit un pic in pat si m-am decis sa-i mai fac o surpriza lui Mircea. Asa ca m-am dus la cumparaturi apoi spre depou sa-l astept.

Cand m-a vazut mi-a zambit ca un copil care primeste o bomboana si a venit in intampinarea mea. Dupa ce ne-am plimbat vreo 2 ore ne-am intors acasa. In bucatarie il astepta un tort mare cu frisca pe care scria ”Mircea + Adina”. Dupa ce-am mancat mancare (gatita de mine) ne-am infipt si in tort si-am mancat pana n-am mai putut si pana s-a pornit bataia cu frisca.

N-a tinut mult insa caci ne-am apucat sa lingem frisca unul de pe celalalt, moment in care am considerat ca e timpul sa scot capsunile si tubul de ciocolata din frigider. Ce a urmat pe masa din bucatarie va puteti da singuri seama. Cert este ca s-a terminat tubul de ciocolata, capsunile, iar eu dupa o partida de sex dulce am fost dusa in baie si spalata ca un copil mic pe tot corpul fara sa misc nici macar un muschi. Dupa ce m-a sters pe cap bine bine, pe corp si apoi pe el, m-a luat iar in brate si m-a dus in dormitor. Am adormit covrig tinuta in brate si m-am trezit tot singura, dar cu convingerea ca de data asta n-am visat, sau poate....

3 comentarii:

  1. Mtzo, astept episodul 12 :D \:D/

    RăspundețiȘtergere
  2. Mey, daca iar are Adina vise d-astea ero[t]ice, eu ma supar. [-( Nu vreau ca Adina doar sa viseze... dar dupa cum ai zis si tu, atunci cand o sa se trezeasca o sa-si dea seama ca de fapt ceea ce ea crede ca e doar un vis frumos, este de fapt realitate! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta am si zis....partea proasta aici este ca nu vreau sa bag smile-uri si nu se intelege VAD exact ce vreau sa zic fara sa scot o limba sau sa fac cu ochiul. O sa incerc pe viitor sa fiu mai clara....Adina cu siguranta nu viseaza doar are parte de actiune ca in cele mai salbatice vise.
    by Cutaritza

    RăspundețiȘtergere