Jurnalul unei blonde - Capitolul 8

Duminica, 18.iunie.2008, ora: 03.35
In Club
Cand am fost sa-l iau de acasa pe Mircea am avut o surpriza. Mai avea un pic si se imbraca la costum, asa ca a fost nevoie de-o interventie vestimentara. L-am intors din drum si i-am zis ca trebuie sa ma uit in sifonierul lui, o fi crezut ca glumesc si ca de fapt am nevoie la baie, dar nu a crezut asta pentru mult timp pentru ca de cum am intrat am dat buzna in dormitor si m-am infipt in sifonier. Am gasit imediat o pereche de blugi si o camasa cu maneci scurte, fermoar, carouri, bleu cu alb. Ii sta bine in bleu, ii lumineaza fata.
L-am dezbracat fara niciun pic de tenta erotica, decat daca “stilul grabit” se ia in calcul ca fiind erotic si l-am imbracat la fel de repede, imbracatul banuiesc ca nu poate fi prea sexy din niciun punct de vedere. Cu incaltamintea nu prea m-am descurcat asa ca a trebuit sa-si aleaga el altceva, dar s-a descurcat de minune, mai bine de atat nici ca se putea dat fiind faptul ca nu prea avea de unde alege. Am gasit si un lantisor agatat de oglinda din hol, asemanator celor pe care le iei de la mare cu un rac agatat pe un fir de cauciuc sau ce-o fi ala si cu bilute albastre. Ce mai, am facut o treaba excelenta, fiind un pic bronzat l-am imbracat in tonuri vesele si deschise, arata chiar hot. Insa era sa uit ceva, nu ca m-ar fi deranjat freza lui initiala, dar pentru club se cere altceva asa ca mi-am udat un pic mana in apa, apoi in parul lui si am ciufulit putin cam cum ciufulesti un copil mic incercand sa-l rasfeti, si gata, cu freza a fost simplu.

N-a fost nevoie s-o anunt pe C ca intarziem, ea niciodata nu vine la timp si oricum nu-i zic niciodata ora la care chiar ajung, ci ii scad un sfert de ceas din ora respectiva, si asa tot mai intarzie cateodata. Cat trageam masina intr-un loc de parcare C. tocmai iesea fulger din bloc incercand sa-si traga cureaua de la sanda peste calcai si in acelasi timp sa imbrace o bluza caruia nu-i gasea maneca. Cand m-a vazut, a facut stanga imprejur si a fugit iar in bloc. Probabil nu voia sa-i faca lui Mircea o prima impresie proasta. Cum el nu stia dupa cine sa se uite numai eu am vazut-o si am zambit fara sa fiu vazuta pentru a nu fi luata la intrebari. Cand in sfarsit a iesit si C. din scara, i-am facut semn lui Mircea catre ea. Acum arata acceptabil, nu mai era ciufulita, sandalele erau la locul lor, la fel si bluza. Au facut cunostinta, C. i-a zambit politicos in timp ce eu ii faceam semne disperate sa-si stearga rujul de pe dinti si am pornit la drum, nu inainte de a “decapita” masina. La viteza cu care mergeam nu exista pericolul stricarii niciunei frizuri asa ca am ajuns safe la locul faptei.
Cand am intrat barmanul ne-a facut semn ca ne-a pastrat masa noastra si ca au ajuns doar 4 din celelalte 12 fete. Nu ne strangem intotdeauna acelasi numar de fete si nici in numar prea mare nu venim, dar mereu avem o masa de rezerva daca se intampla vreun miracol. Fetele erau gemenele, Lilith si Jasmine, roscata de Daniela si inca o blonda, Karina. Gemenele sunt si mulatre, daca am uitat sa mentionez, tatal este negru, iar mama romanca satena cu ochii albastrii, fetele i-au mostenit si ochii mamei nu numai frumusetea. Daniela adusese si ea un flacau asa ca Mircea n-a fost singur, iar nu dupa mult timp au mai aparut 2 dintre fete, o roscata si-o bruneta, Camelia si Georgiana, ambele tinand de mana cate-un exponat masculin.
Inceputul serii a decurs normal, ca fetele am barfit un pic in timp ce pe baieti i-am ignorat, iar ei cred ca erau foarte pasionati de arhitectura clubului caci se uitau toti pe pereti. Dupa ce s-a consumat putin alcool spiritele s-au mai destins si am trecut la fapte. Dansul trebuia sa inceapa de undeva asa ca eu cu C. ne-am facut numarul. Mereu dansez cu C. la inceputul serii, e un fel de ritual al nostru, asa incingem si putin atmosfera. Apoi am incercat sa-l iau pe Mircea care dupa cate arata nu prea se pricepea asa ca, la fel cum procedez de obicei cu baietii care nu danseaza, m-am intors cu spatele si i-am aratat doar de unde sa tina.
Un tip m-a invitat la dans chiar de sub nasul lui Mircea care s-a incruntat si eu la fel , iar tipul a plecat in secunda urmatoare. Niciun alt eveniment neplacut nu ne-a stricat restul serii, iar cand a fost momentul sa megem acasa, l-am luat pe Mircea la mine. Patul e mare, casa e si mai mare, iar eu dorm singura, cand Toto nu vine sa ma tina in brate.
Acum sunt acasa, iar Mircea doarme dus in patul meu, latit pe toata suprafata lui, iar Toto, tradatorul, l-a luat pe Mircea in brate. E timpul sa-mi fac loc in patul MEU.
Noapte buna!

2 comentarii:

  1. Si nu am inteles pana la urma asa s-a incheiat seara?

    RăspundețiȘtergere
  2. De obicei serile se termina cu Noapte buna! :P Sau te asteptai la inca o partida de sex? Daca da, o sa mai gasesti momente in care nu se intampla nimic, pentru ca e un jurnal si daca fac in fiecare sex, la ce bun sa povestesc, nu poate fi chiar de fiecare data spectaculos, sau diferit, ca n-am citit Kama Sutra :P

    RăspundețiȘtergere