Jurnalul unei blonde 2 - Capitolul 13


Luni, 29 Februarie, 2012, Portugalia

O noua provocare 2


Deschid usa timid, dar raman in prag, cu el inca in urma mea tinandu-ma de mana. Ezit cateva secunde sa intru, dar intr-un final fac un pas inauntru. Odata facut, mi se pare drumul mult mai usor. M-am indreptat spre patul pe care pusesem jucariile, m-am intors cu fata la el si mi-am desfacut halatul, l-am lasat sa cada la pamant si m-am asezat pe pat, care era atat de inalt ca-mi atarnau picioarele cu mult deasupra podelei.
"-De aici preia tu controlul, eu nu stiu ce sa fac!"
"-Nici nu se putea altfel!", imi spune zambind.

Cu miscari lente imi ridica picioarele pe pat si ma intinde. Ia catusele si-mi pune cate una la fiecare mana, pe care mai apoi o leaga de marginea patului, care nu era atat de lat ca cel din dormitor. Apoi ia si celelalte catuse si inainte sa mi le puna ma intreaba: "-Ai incredere in mine?"
Nu reusesc sa scot niciun cuvant, dau din cap afirmativ si imi musc buza de jos asteptand un pic speriata ce avea sa urmeze. Mi le leaga pe amandoua, fiecare de cate un picior si apoi de marginile patului. Ma simteam mult prea expusa si era intimidant.

Dupa ce mi-a pus esarfa pe ochi eram cumva dezamagita ca nu aveam sa vad ce mi se intampla, dar ma excita si gandul ca fiecare atingere o sa fie o surpriza. O data legata la ochi, puteam doar sa ghicesc unde este, asa ca prima atingere pe sani cu pana m-a luat prin surprindere, apoi a incetat la fel de repede pe cat a inceput. Urmatoarea atingere a fost, banuiesc, cu biciul cu multe franjuri intre picioare, dar mai mult ca o mangaiere, a treia atingere a fost o muscatura de interiorul coapsei, apoi m-a atins cu limba pe clitoris. Am pierdut notiunea timpul pentru ca extazul la care ma adusese cu atingeri la fiecare 2 secunde, si alternand intre lucrurile cu care ma atingea devenise insuportabil. Ca o mancarime la care nu ajungi, incepusem sa ma zbat si geamatul s-a transformat in tipat de placere.
Atunci a vorbit pentru prima data de cand incepusem, si mi-a soptit la ureche gadilandu-ma cu respiratia, "-Daca mai tipi esti pedepsita!"

Mi-am muscat buzele si am incercat sa ma abtin, dar n-am rezistat mai mult de 2 minute, cred. S-a oprit brusc si mi-a dat esarfa jos. Nici macar nu-si daduse pantalonii jos, era tot doar la bustul gol. "-Ce-mi faci? Iarta-ma, nu mai fac! Dar te vreau in mine!"
"-Stiu!" si asta a fost tot ce mi-a spus. Mi-a desfacut mana stanga si piciorul drept. M-a intors pe burta si mi-a legat mana stanga langa mana dreapta si piciorul drept langa cel stang. A bagat o mana sub mine si mi-a strecurat o perna sub stomac si pelvis ridicandu-mi fundul. Desi nu mai eram legata la ochi tot nu vedeam ce face, unde este. A inceput prin a-mi saruta spatele pe sira spinarii incepand de la ceafa pana spre fund, cand a ajuns jos, a muscat incet apoi m-a plesnit cu ce cred ca era paleta pe care o alesese el. Ma musca si ma plesnea din ce in ce mai tare, si de fiecare data simteam ca vreau si mai tare, dar ma asiguram ca am cuvantul cheie pe limba in caz ca era prea mult.

Apoi s-a oprit brusc si porneste un zumzet, inainte sa simt ce banuiam ca e vibratorul mov ii simt degetul testand terenul inainte de-al introduce. De-odata simt vibratorul in mine si gem de placere, il misca incet si-l roteste atingand toti peretii. Pe fund simt cum biciul cu franjuri (poate nu uit sa-l intreb cum se numeste de fapt) ma pisca si-mi amorteste fesa. Sunt in plin orgasm, iar durerea pe care ar trebui s-o simt e ignorata total si inlocuita cu totul de placere de nedescris. Cu toate astea dorinta de-al avea pe el in mine ma face din nou sa tip. Si iar se opreste brusc, scoate vibratorul si se ridica din pat.

"-Nu, nu, nu, te roooog, domnule (sir)! Te vreau! Nu mai tip, iarta-ma, sir!", ma grabesc sa-i spun.
"-Promiti?"
"- Yes, sir!", ii raspund cu o voce sfarsita.
Il vad cum vine si-mi dezleaga mainile, de data asta complet dezbracat si gata de treaba, apoi picioarele. Sunt un pic amortita, nu ma misc de frica sa nu ma doara, astept doar indicatii. Vine prin spatele meu, ma apuca de mijloc si ma ridica un pic, scoate perna si se apleaca peste mine. Imi pozitioneaza mainile sa stau in patru labe (jur ca expresie mai sexy n-am gasit), si ma trage un pic de par ca sa-mi ridic capul, sa ma poata saruta pe gat. Imi pune mainile pe coapse si intra brusc in mine, fara sa ma anunte, si se misca aproape brutal, lasandu-ma fara aer de multe ori, si simtind uneori cum tot corpul, toti muschii mi se inclesteaza. Faptul ca n-am aer ma ajuta sa ma abtin din tipat. Gem infundat si urlu in mine, dar ma concentrez la maxim sa nu tip ca sa nu se opreasca.

Pot spune ca am atins culmi nebanuite si as putea sa jur ca am stat in camera aia peste 2 ore. Sincer ma simteam ca si cand alergasem un maraton fara incalzire. Trupul meu deja simte toata aventura de aseara, am facut febra musculara. Am si cateva vanatai, desi nicio clipa n-am simtit ca ar fi fost PREA tare, probabil orgasmul iti creste adrenalina si te face imun la dureri, ba chiar sporeste simturile si inregistrezi placere in locul loviturilor.

Dupa ce am terminat nu tin minte mare lucru, doar ca m-am facut covrig si s-a incolacit si el in jurul meu sarutandu-mi parul pana am adormit. Cumva de dimineata eram in dormitorul lui, dar el nu era de gasit. Micul dejun era gata, si ma astepta pe masa din bucatarie, farfuria lui tocmai era spalata de "secretara" lui, pe care se pare ca o chema Doamna Carla. Mi-am tras repede de tricoul un pic scurt cand am salutat-o si i-am zambit stanjenita, si de data asta mi-a zambit altfel. Eram fata care a ramas pentru micul dejun, urcasem un nivel in ochii ei. Imi transmite ca DM era in biroul lui si ca eram asteptata dupa ce luam masa, mi-a oferit un ziar, dar am preferat sa iau laptopul si sa scriu in timpul mesei, cine stie ce planuri mai are DM pentru azi si poate nu voi avea timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu