Jurnalul unei blonde 2 - Capitolul 11


Sambata, 27 Februarie, 2012, Portugalia

Camera cu surprize

Am asteptat o saptamana, incercand din rasputeri sa nu ma gandesc la DM si o noua aventura, iar el nu a dat niciun semn. Dupa 3-4 zile deja incepusem sa ma gandesc ca s-a dezmeticit si a ales sa revina la lumea lui. Pot sa recunosc ca am fost un pic trista, mai ales ca i-am spus lui Mati sa ma astepte, si el a revenit la vechiul el, mai mult amic decat iubit, si pot sa jur ca intr-o zi l-am vazut cu o tipa. 

As fi vrut sa stiu incotro sa ma indrept, ce sa-i spun lui Mati, si tocmai cand ma gandeam sa-i spun ca a asteptat destul, ieri DM a trimis soferul sa ma ia la incheierea programului. L-am rugat sa trec pe acasa sa pot lua haine de schimb, sa fac un dus, insa soferul avea ordine precise, sa ma duca direct la DM. M-am simtit un pic ignorata avand in vedere ca DM n-a venit in persoana, ci a trimis pe cineva sa ma "ridice", ca pe un colet.

Cand am ajuns la vila lui, si WOW ce vila, nu ne astepta decat o doamna la vreo 50 de ani, imbracata sobru, camasa alba, coc strans, avea aer de secretara. Mi-a zambit politicos, dar nu calduros, sau nu stiu cum sa explic. Probabil era obisnuita cu vizite din partea fetelor la ore asa tarzii, si nu trebuia sa se oboseasca sa faca cunostinta cu mine, sau sa-mi retina numele sau figura. Am fost indrumata sa intru in ceea ce cred eu ca era sufrageria, insa cred ca incapea toata casa mea de la Bucuresti doar aici. Aducea mai mult a camera in care se dau petreceri, sau se tin baluri, cu candelabre luminoase, mobila sofisticata, culori deschise si calzi. Ma simteam ca un om al strazi, in hainele mele normale si adidasii mei comozi.

Si totusi, DM inca nu-si aratase inca fata. Mi s-au oferit tot felul de dulciuri si sucuri, m-am multumit sa cer o apa si sa astept tacuta. Am fost lasata singura intr-o camera cat un palat, cred ca daca vorbeam imi tinea companie ecoul. Cam la jumatate de ora dupa ce am ajuns acolo, aud usa de la intrare deschizandu-se, doamna cu coc alergand spre intrare, ii aud vocea lui DM autoritara si rece, nu calda asa cum imi vorbea mie, parea ca da niste indicatii, si din ce am inteles in portugheza mea de incepator, trebuia sa ni se serveasca cina si sa fim lasati singuri.

A aparut in incapere, in costum, evident, ceea ce-mi daduse de inteles ca nu fusese sa joace golf, si mi-a zambit. Parea obosit, s-a asezat pe un scaun in fata mea, fara un cuvant si in continuare zambind, dar nici eu n-am zis nimic. Intr-un final dupa o lupta de priviri si zambete, de parea ca ne intreceam cine rezista mai mult fara sa clipeasca, am cedat si am inceput sa rad si imediat dupa mine si el.
"-Salut!", imi spune el oprindu-se din ras.
"-Salut! Ai cam intarziat la propria ta petrecere! Nici nu stii ce-ai pierdut!"
"-Serios? Ce-am pierdut?"
"-Pai am baut 10 inghitituri de apa, mici, mici, si era atat de liniste si e atat de goala incaperea incat pana si inghititura facea ecou!"
"-Imi cer scuze! Nu am stiut cat o sa dureze, dar voiam neaparat sa te stiu aici, ca sa imi para drumul cat mai scurt. Si da, e cam mare camera asta, vrei sa mergem sus?"
"-Depinde ce e sus! Daca e dormitorul tau, nu vreau!"
"-Nu e, te asigur! Dar nu inteleg de ce esti asa de impotriva mersului in dormitorul meu, e doar un pat acolo, si nu fac decat sa dorm acolo, atat!"
"-Cum adica, atat?" Si m-am oprit, n-am vrut sa intreb in detaliu, de ce nu si altceva, pentru ca o discutie despre sex nu duce niciodata la o plimbare in Venetia si atat, ci doar intr-un dormitor, dar aparent, nu in dormitorul lui.
"-Atat! Sunt mult mai complicat decat iti imaginezi! Hai sus!" Si-mi intinde mana sa ma conduca spre scari.

Nu are rost sa va spun cat de mare si exuberant era totul. O scara imensa, candelabre mari din cristale peste tot, covor rosu, te simteai ca intr-un palat. Si ma simteam un fel de Cenusereasa. Iar camera in care am ajuns, nu era o continuare a ceea ce vazusem pana atunci. Un pic mai moderna, dar cat sa nu fie trecerea brusca dintre stiluri. In principal aceleasi culori, dar si un pic de rosu, aceasi mobila sofisticata, dar mai degraba o camera de relaxare. Doi dintre pereti erau plini de carti cu o biblioteca pana in tavan. Un bar cu bauturi alcoolice, si sunt convinsa ca daca as fi cerut, s-ar fi gasit si trabucuri in incapere. Ne-am asezat pe o canapea si am inceput sa vorbim, nu pentru mult timp, ci pana a venit "secretara" sa ne anunte sa mergem la cina.

Cina nu se tinea in sala in care am fost primita, ci intr-o incapere mai micuta, chiar daca tot era mult prea mare pentru doi. Am servit un vin rosu, ceva vechi cel mai probabil, si am continuat discutia, care inevitabil a dus tot la dormitorul lui.

"-Ma gandeam sa ramai aici peste noa...."
"-Nu e nevoie, multumesc!", m-am grabit sa-l anunt.
"-De ce ti-e frica? Daca vrei sa dormi, dormi, daca vrei sa te plimbi prin casa, te plimbi, daca vrei sa inoti, iti gasim si costum de baie, desi te-as prefera fara. Faci exact ce ai putea face la tine acasa, numai ca maine dimineata te va astepta micul dejun cald.", si-mi fixeaza ochii cu o privire arzatoare.
"-Felul in care ma privesti acum nu ma ajuta sa iau o decizie inteleapta!"
Fac o pauza, il privesc, imi privesc mainile pe care acum le tineam strans pe paharul de vin rosu. Mai iau o gura mare, si-l pun apasat pe masa, aproape varsandu-l.
"-Daca vreau sa dorm, dorm?"
I se lumineaza fata si-mi arunca cel mai fericit zambet, ridicand mainile in semn ca se preda: "-Dormi!"
"-Mi-ar fi mai usor sa accept, daca as stii ca porti pijamale, dar..."
Ma intrerupe:"-In primul rand, am un dormitor de rezerva, baie proprie, haine de schimb, pijama, pentru musafiri!", rosesc, oare de ce n-am vazut optiunea de a dormi intr-o alta camera, pentru ca BINEINTELES ca are inca o camera, si oare de ce sunt un pic dezamagita? "-Si in al doilea rand, in dormitor, eu DORM, repet, si daca chiar vrei sa mi te alaturi, o sa port si pijama, numai sa-mi zici!"
"-Nu, nu, e ok sa dorm in dormitorul de rezerva!", zic asta cu juma de gura. "-Banuiesc ca pentru asta e facut, nu? Pentru oaspeti ca mine?"
"-Ce vrei sa spui prin "oaspeti ca mine"? Daca te referi la fetele cu care am incercat sa socializez inaintea ta, de obicei le trimiteam cu masina acasa. Si, nu-mi arunca privirea aceea de ma face sa ma simt ca un "monstru", stiau foarte bine in ce se baga, si le spuneam dinainte programul. Ca poate ele sperau sa ramana, iar mie nu mi s-a parut ca se merita sa imi iau micul dejun in zgomot de telenovele, sau stiri despre vedete, asta e partea a doua. Prefer micul dejun cu tine!"
Ii zambesc ganditoare: "-Sa inteleg ca micul dejun e sacru! Tind sa merg pe da, raman!"
Imi zambeste larg: "-Perfect! Maine mergem sa calarim, iti plac caii?"
"-DA, sigur!", am exclamat un pic cam tare de incantare. Mi-era dor sa calaresc, acasa mergeam deseori cu ai mei, inca de cand eram mica.
"-Super! Acum ce vrei sa facem?"
"-Ce vrei tu? Sunt a ta!"
"-Oh, nu spune asta! Nici n-ai idee ce ti-as face!". Ma priveste un pic deznadajduit, ca o jucarie pe care o are, dar cu care nu se poate juca.
Rosesc, si ma gandesc ca mi-ar placea sa stiu ce mi-ar face, dar mi-e frica sa nu stric ce avem.
"-Ma faci curioasa si nu vreau, inca, sa aflu!"
"-Oh, inca? Nici nu stiam ca exista posibilitatea de un "mai incolo"! Va trebui sa-ti arat inainte sa iei o decizie, si nu sunt sigur ca vreau sa stric seara asta in caz ca te sperie si vrei sa fugi acasa."
O da, acum CHIAR sunt curioasa.
"-Si daca promit sa nu fug?" Continui, cand vad ca parca vrea sa spuna nu. "-M-ai intrebat ce vreau EU sa fac in seara asta?"
Se incrunta si trec cateva secunde pana sa raspunda.
"-Tot ce trebuie sa stii e ca nu te-am ales pentru asta, DAR nu pot spune ca nu m-am gandit la tine in felul ala, dar am o presimtire ca nici dupa ce iti arat nu o sa intelegi, doar promite-mi ca inainte sa fugi, ma vei lasa sa-ti explic, bine?"
Din ce in ce mai curioasa. "-Bine!"

Terminasem de ceva timp de mancat, asa ca ne indreptam iar la etaj, trecem pe langa o usa, mi-o arata si spune ca ala e dormitorul lui, dar nu se opreste. Pe coridor mai sunt doua usi, una presupun ca e celalalt dormitor, iar cea din capat, nu stiu. Presupun ca ma conduce in dormitorul care urmeaza sa fie al meu, dar nu ne oprim nici acolo. Continuam sa mergem pana in capatul holului, asa ca ma asteptam la inca un dormitor.

Acum intelegeam de ce-mi tot spunea ca o sa fug. Tac si absorb tot ce vad, multe obiecte nu le intelegeam. Fac un pas timid inauntru, o camera cu mult rosu, cu exceptia obiectelor negre si majoritatea din piele. Vad un bici, ala as putea sa ghicesc ce face, niste catuse chiar langa ceva cu spini, care arata ca o bata, oarecum, langa, un fel de bici cu multe franjuri, toate din piele, mai privesc un pic in jur, si-asa nu inteleg prea multe din ce vad. Stiu ce fel de preferinta sexuala este, stiu ca se folosesc astfel de jucarii, dar n-am vazut in viata mea atatea. Ma intorc si ies din camera mergand incet pe drumul pe care am venit.

"-Adina, stai! Ai zis ca nu fugi, te rog!" Pare speriat, trist. N-are de ce. "-Nu fug, merg, insa nu pot sa stau in camera aia, e destul de infricosatoare. Mergem in camera aia sa vorbim?', si ma indrept spre camera cu bibiloteca. Pare ca raspunsul meu l-a linistit, asa ca m-a ajuns din urma si m-a urmat cuminte in camera. Ne-am asezat si am stat un pic si ne-am privit in liniste. Puteam sa ma pierd in ochii lui albastri, dar nu acum, acum eram prea curioasa. El rupe primul tacerea.

"-Spune ceva!"
Tac, nici nu stiu ce sa intreb, de unde sa incep. "-Ai zis ca-mi explici, explica!"
"-Mda, banuiesc ca stii ce fel de sex se face in camera aia. Dar sunt foarte multe nivele peste care trebuie sa treci pentru a ajunge la cel mai dur, sau la cel mai periculos. Nu trebuie sa le facem pe toate, sau, si mai bine, nu trebuie sa le facem deloc."

"-Dar tu pe care-l preferi?"
"-Pai, cel din camera aia!" imi spune un pic incurcat.
"-Ok, o sa ma gandesc!"
"-La ce sa te gandesti?" ma intreaba mirat.
"-La cat de mult din camera aia pot sa fac. Cat de departe pot sa merg."
"-Ai sa te gandesti? Pe bune? Nu fugi nicaieri?" ma intreaba de-a dreptul incantat.
"-Nu fug! Fug, doar daca vii dupa mine sa ma prinzi!", ii zambesc complice. "Acum, putem sa mergem la culcare, sa DORMIM in pijamale?"
Rade amuzat. "-Sigur! Dormitorul e chiar langa al meu!"

Porneste inaintea mea si se opreste in fata usii, dar eu ma oprisem deja in dreptul dormitorului lui. Pare surprins. "-Mi-ai promis ca porti pijama!" Ridica ambele sprancene mirat si-mi zambeste larg. "-Oh, atata timp cat nu fugi, port ce vrei tu!"

Ma duc sa ma schimb in baie, dupa ce-mi aduce niste haine mai comode si-un halat. Fac un dus rapid inainte, si-l gasesc in pat, in pijama, asteptandu-ma cuminte si zambitor. Patul e atat de mare ca ar incapea 4 in el. Dar ma duc cat mai langa el si-mi asez capul pe pieptul lui. Mirosul de parfum ma inebuneste, dar nu cedez tentatiei. Ridic privirea spre ochii lui si ii zambesc. "-Esti plin de surprize, domnul meu! In ficare zi o noua aventura! Si ma faci mereu curioasa de ce va urma ca sa zic pas la noua ta provocare. Maine s-ar putea sa ai noroc!" Si-mi pun iar capul pe pieptul lui. "-Acum dormim!" Se baga si el sub plapuma tinandu-ma in continuare in brate. Eram prea obosita, si-am adormit imediat.

Acum suntem la micul dejun. El isi citeste ziarul si eu scriu in laptopul pe care mi l-a imprumutat. Vreau sa ma asigur ca nu uit niciun amanunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu