Jurnalul unei blonde - Capitolul 14

Marti, 25.iulie.2008, ora: 14.20
Excursia,
Ieri seara ne-am intors. Lui Mircea i-a fost un pic frica in avion, si la dus si la intors, eu sunt obisnuita. Maine facem 2 luni si relatia deja scartaie. Probabil ca nu e recomandat sa petreci 24 din 24 cu persoana iubita. Desi mi-am propus cu cativa ani in urma sa nu ma mai atasez asa repede de partenerii mei nu am avut de ales, m-a luat valul si m-am indragostit, dupa doar o luna chiar, insa n-am vrut sa va zic nimic, am fost in faza de negare.
Primele 4 zile au fost de vis. Am fost cazati pe Insula Krk unde am avut ocazia sa vad cel mai frumos apus din lume. Am facut plaja si baie intr-o apa clara si curata, iar cand m-am dus un pic mai in larg se plimbau pestisori pe langa picioarele mele.


De Mircea nu ma mai saturam. Ne sarutam in apa, pe plaja, in nisip, in picioare, la masa, langa masa, pe balcon, pe faleza, la fiecare click al aparatului foto, ne priveam fix in ochi cu asa o pasiune si foame... iar sexul, cam la fel ca si cu sarutarile, oriunde, oricand, si mai ales oricum.
In a 4a zi am facut o plimbare prin Parcul National Plitvice, parc care avea atat de multe lacuri si cascade de te facea sa crezi ca visezi. Apa avea o culoare cum n-am mai vazut, pana si verdele pomilor parea mai verde decat il stiam eu. Atmosfera a fost de vis, plimbarile, desi lungi, au fost foarte romantice, oriunde te uitai eram inconjurati de natura multa, verde si pura.
Ca sa trec la partea cu cearta, in a 5a zi am avut parte de niste dicutii aprinse, legate de faptul ca el nu se potriveste in lumea mea si ca vrea ”sa-mi dea drumul” sa caut pe cineva cu care am mai multe in comun, frustrari care au dus la o adevarata bataie... cu perne, care a dus bineinteles la make-up sex, ca de asta n-am avut parte pana acum, as putea spune chiar salbatic. Ii spuneam ca-l urasc si el imi spunea ca si el ma uraste, dar pentru mine acel “te urasc” era inceputul unui “te iubesc”, un fel de ”ma urasc pe mine ca te iubesc, prea repede, prea tare”.
Tragea de hainele de pe mine pana le rupea, era mai usor sa trag de camasa lui careia ii sareau nasturii ca popcornul, hainele zburau prin camera si aterizau in tot felul de locuri ciudate. Ma musca de gat, iar eu imi infigeam unghiile in spatele lui, ma ridica de pe pat si ma trantea la loc, eu aveam picioarele incolacite de mijlocul lui, m-a intors cu spatele la el si si-a trecut mana prin parul meu tragand usor, dar atat cat sa inteleg mesajul.
Camera a devenit foarte repede o sauna, incinsa de respiratiile noastre greoaie. Epuizati ne-am intins pe jos, caci acolo ajunsesem in timpul partidei, mi-am pus capul pe pieptul lui, eram amandoi goi si-i simteam tot corpul pe pielea mea umeda. Nu stiu daca adormise sau nu, dar cred ca inainte ca eu sa adorm am zis un “te iubesc” in soapta. Daca m-a auzit, ori nu stie cum sa raspunda, ori nu simte la fel, daca nu m-a auzit, nu voi mai vorbi despre asta pana nu zice el primul.
In a 6a zi am facut cumparaturile pentru cei de acasa si ne-am luat si noi cate-o amintire. Poze avem din belsug, povesti cu tona, stomacul tine minte cam toate specialitatile croate pe care le-a mancat, iar Mircea inca tremura la auzul cuvantului avion sau trepidatii. A fost minunat si sper sa se repete cat de curand experienta.

5 comentarii:

  1. Hei am vrut doar sa te salut...imi place blogul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)la mai multe luuuuuuuni;;)ca nu ma staur de citit...

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci Sorina. Sunt surprinsa sa vad ca e citit si de oameni pe care nu-i cunosc.
    @Pufulici, mai bine iei o carte ca la mine sunt destul de rare posturile.
    Ma bucur ca-s citita, in cazul asta o sa incerc sa scriu mai des.

    RăspundețiȘtergere
  4. n-am mai citit ceva cu asa placere de cand aveam multe cosuri pe fata si citeam Jules Verne... super

    RăspundețiȘtergere
  5. Pacat ca e tarziu ca mi-ai facut pofta de scris :P

    RăspundețiȘtergere