Jurnalul unei blonde - Capitolul 2



Sambata, 27.mai.2008, ora: 17.35
Scurt Istoric

Mi-e foarte somn. Aseara ne-am intins cam mult la vorba cu M. si L. si m-am intors pe la 4 dimineata. Cat mi-am baut cafeaua imi aminteam de tot ce s-a intamplat ieri si m-am trezit zambind. Sexul a fost bun, el a fost baiat destept si a folosit prezervativ, rar mai gasesti baieti care sa nu se lase rugati, implorati sa foloseasca unul. Cu el n-a fost nevoie nici macar de-un hint. Baiat destept, Mircea asta, Domnul Mircea Gunoierul, Gunoierul Mircea, Gunoierul Meu...suna mai bine.

Si ca sa nu ma lungesc prea mult in amintiri voiam sa va zic, cand am fost plecata cu catelul la plimbare, l-am vazut. El nu cred ca m-a vazut, l-am urmarit foarte atenta. Nici nu voiam sa ma vada. Nu obisnuiesc sa reiau legatura cu cei din lista, prefer sa pastrez o anumita distanta. Insa daca voi da nas in nas cu el nu ma voi face ca nu-l cunosc.

Cum a inceput toata aventura asta? Dintr-o greseala. Am cunoscut intr-o zi un doctor veterinar care mi-a dat intalnire in aceasi zi. I-am dat numarul meu de telefon si am iesit la un restaurant, foarte dragut, unde am mancat, apoi mi-a propus sa merg la el acasa. Parea un om cumsecade cu foarte mult bun simt, dar se pare ca el avea o cu totul alta parere despre mine. A inchis usa in urma mea si m-a invitat pe canapea. A continuat sa se dea drept un barbat respectuos, mi-a oferit de baut, a pastrat distanta, am discutat despre meseria lui, despre faptul ca nu intotdeauna meseria pe care o faci este si un hobby, desi la inceput a fost o pasiune pentru el, acum e doar o necesitate. Pe scurt, am stat la povesti, mai mult despre el decat despre mine. Apoi i-am spus ca e timpul sa plec insa sarutul de noapte buna s-a transformat intr-o partida de sex. Am cedat din prima zi, parea inceputul unei relatii frumoase, se pare ca nu sunt prea buna la a citi oamenii pe cat credeam. Cand partida s-a terminat, s-a dus la baie, iar cand s-a intors isi punea o verigheta pe deget. Mi-a spus: "E cam tarziu, vrei sa-ti chem un taxi?"

Am incercat pe cat posibil sa-mi pastrez calmul. I-am zis ca nu am nevoie de taxi si am inceput sa ma imbrac pe cat de rapid am putut. C. statea la cateva strazi distanta asa ca am preferat sa merg pe jos pana la ea. Era primavara, o noapte racoroasa si plina de parfum de primavara. Mi-a prins bine racoarea, m-a ajutat sa ma gandesc la ce s-a intamplat. Altfel s-a vazut imaginea in mintea mea acum ca eram la rece. Ajunsa la destinatie, C. vazand expresia de pe fata mea nu a pus nicio intrebare, m-a dezbracat si m-a bagat in cada. Eram socata, credeam intr-o lume in care sexul e ceva mai mult decat o activitate. In seara aia am adormit tinuta in brate de C. Mereu a fost acolo cand am avut nevoie.

A doua zi am realizat ca bricheta lui era la mine, iar a mea, probabil, la el, pe atunci fumam. Aveam programare la cabinetul lui in ziua respectiva, catelul meu, pe atunci doar un puiut, avea nevoie de un tratament. Cand am intrat, asistenta m-a privit zambitoare, apoi si-a sters imediat zambetul, m-a poftit sa iau loc pana ma va prelua un alt doctor, caci Domnul dr. Marinescu era ocupat in momentul acela. N-am asteptat mult, dar cat am stat pe hol Marinescu a iesit din cabinet, m-a privit, s-a facut ca nu ma cunoaste apoi a inmanat un dosar asistentei si s-a dus iar in cabinet, iar cand am fost primita de un doctor mic, indesat si cu ochelari am avut senzatia ca cineva mi-a tatuat mare si clar in frunte CURVA. Era clar ca se dadea la mine, probabil incerca ce colegul lui, veterinarul, l-a sfatuit sa incerce. Mi-a cerut si el telefonul, insa l-am refuzat frumos, un veterinar intr-o viata de om mi-ajungea.

Pana s-a terminat consultatia aveam deja un plan, am sunat-o pe C. sa-i spun exact ce aveam de gand sa fac. Lista aventurilor a inceput chiar in momentul ala, iar domnul doctor era primul. C. a fost atat de incantata incat a vrut sa faca si ea parte din aventura asta, cred insa ca si din solidaritate a acceptat provocarea, asa ca in momentul de fata amandoua avem cate-o lista cu nume si o cutie cu suveniruri.

De atunci cuvantul CURVA nu mai inseamna nimic pentru mine. Intr-o partida de sex cu acordul ambelor parti, nu poate fi doar o parte curva, iar celalalt nu, nu are nimeni puterea sa aleaga DOAR 1.

Asa ca, distanta este pastrata, lista este in plina desfasurare, iar eu... incerc sa schimb lumea.

2 comentarii:

  1. e mai melancolica partea asta...dar oricum...nu ma asteptam la finalul asta.Nota 20.Bv:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma asteptam la o astfel de poveste... Foarte interesanta! Keep up the good work!
    Doar ca eu sunt cu 2 saptamani inaintea ta, iar tu... deja ai inceput cu ceva si mai din trecut! Chiar si asa, trebuia o motivatie ca ceilalti sa inteleaga de la ce a pornit totul!

    RăspundețiȘtergere